In te båt

Sitter i båten me Johanna & hennes familj. Åkte upp i går . Just nu är vi på väg till något ställe. Sitter & glider fram genom vattnet med sol. Sjukt mysigt. Ska ha det så himmla Nice här!


Besviken

Är rätt så besviken för att jag skulle med Johanna ut på sjön nu i en vecka. Men jag har blivit sjuk så får stanna hemma i dag & så får jag åka när jag har blivit frisk om några dagar. Blir så irriterad på min hals. Detta är 3 gången den förstör för mig när jag ska i väg... Men när jag blir frisk & åker upp till henne så kommer vi lätt ha sjukt kul!


Videoblogg från gårdagen

Fick inte in den i går. Men kan inte få in själva skärmen här nu på bloggen för att jag har mobilen. Fixar de när jag kommer hem!
http://youtu.be/Q43Dykf-aKQ





Godmorgon


Ridpasset i dag duktig pålle

Skrittade fram han väldigt länge i skritten & traven. Så blev mycket skritt & trav jobb. Men dr löste sig han blev väldigt mjuk & fin & släppte efter. Red mycket på volter. Tog Lite galopp i slutet & skritta av han länge. Men han blev fin idag, och hela han kändes positiv & glad. Öronen framåt hela tiden. Trivs verkligen med honom. Tror han trivs med Mig med då han tar sig mot mig hela tiden & har öronen frammåt & massa andra saker. Nöjd över dagens pass, och chilli va duktig & fin!


Dålig uppdatering

Uppdaterat sjukt dåligt!
Men, haft fulla dagar & inte hunnit helt enkelt! Men ska försöka i allafall!
Nu väntar jag på Emilies pappa som ska hämta mig så ska jag till emelies land & bo där över helgen med henne & hennes familj. Kommer bli galet kul! Ta massor av sommar bilder, bada , sola, träna lite, rida & bah götta oss.
Alla bilder vi tar kommer upp på söndag. Även bilderna från hoppningen på chilli !
Men på måndag drar jag igen för att jag ska med en kompis ut på båten. Ska göra tidsinställda. Kommer sakna min pins..

Inlägg om dagens ridpass kommer Senare. Ska även blogga så gott jag kan under helgen!:)


Min vecka:

Måndag: Hoppa chilli
 
Tisdag: Fet sov morgon, fixa naglarna, träffa Clarissa & börja packa lite.
 
Onsdag: Stan med Sandra & shoppa lite. Tror även att jag skulle till tandläkaren då. Se hur illa det är haha. Och sen packa.
 
Torsdag : Chilli på morgonen, dressyr pass eller skogen, vet inte ännu. Sen på kvällen åker jag ut till Emelies land med Emelie. Så ska vi bo där med hennes föreldrar till söndag.
 
Fredag: Emelies land
 
Lördag Emelies land
 
Söndag: Åker hem från Emelies land.
 
Sjukt rolig vecka asså! Längtar verkligen till Emelies land. Kommer bli fett kul. Så ska vi ta en löprunda varje dag också och lite styrka. Så vi ska inte bara lata oss. Fota massor, bada, sola, träffa folk, fira midsommar och massor av kul. Längtar verkligen sönder! :D
 
 
 
 

hopppass chilli 17/6

älskade ponny <3
 
 
Skritta fram han väldigt länge innan jag började rida. Sen när jag började jobba honom kändes han väldigt fin och sammarbets villig. Så jobba han rätt länge i skritten och traven innan jag tog galopp så han var uppvärmd noga. Men han kändes lika fin i galoppen. Hade lika gärna kunnat ta ett dressyr pass i dag för han kändes sjukt fin!
Sen hoppade Melinda upp och tog de första sprången på honom , sen hoppade jag upp igen. Han kändes lite seg, men det tar jag för att han är öm i hovarna för att han går barfota, sen va det ju väldigt varmt och så är inte underlaget det bästa! Men han jobba på. Började med ett kryss på medellinjen, komination och studs. Inga stopp idag och det är sjukt bra, för varje gång vi / jag har hoppat honom har vi haft i alla fall minst 1 stopp så de va ju sjukt bra. Han tyckte att det var kul, då han vart lite mer frammåt sen.
Hoppade inga höjder alls, men han va ju öm i hovarna, och sist jag hoppade honom ramlade jag av 2 gånger så vi tog det lite lugnt i dag bara och han skötte sig sååå bra! Super nöjd över honom, min prins!
Glömde dock kameran hemma hos mamma, så bilder kommer antaligen i morgon! :D
 
 

sov hos bella

Sov ju hos Bella i natt. Vi hade galet kul. När jag kom runt halv 2 ? så satt vi och snacka, sen drog vi till Ica och köpa massor av svull! Så i affären träffa vi några jobbiga ungar som ville ha 6 kr, så följde dem efter oss och drog i våra cyklar och jag blev ju livrädd. Sen när vi kom hem satt vi och snacka en stund. Sen satte vi på götakanal 2. När den var slut satte vi på en Maria wern, sen Irene huss, wallander och någon jag inte vet vad den hette. Sen la vi oss typ vid halv 2 ? Men vi hade galet kul att skratta oss genom kvällen!
Sen i dag gick vi upp vid halv 11? för att jag skulle till stallet. Så åt vi frulle & bytte om oså så drog jag. 
Var galet kul i alla fall!
 

Hoppning på g


Hoppning chilli

Vaknade precis hos Bella. Måst gå upp snart & fixa mig för att bege mig mot stallet. Först hoppar Melinda gnista så hjälper jag henne lite sen hoppar jag chilli så hjälper hon mig lite. Eftersom att vi delar sadel. Kameran hänkar så kommer bilder senare.


8 sanningar om meeeeej

1. Jag är mörkrädd, haha !
2. Jag är livrädd för ORMAR..
3. Jag har typ inga planer för sommaren..
4. Jag kan lätt bli dryg
5. Mitt hår är typ as lockigt.
6. Men jag plattar det varje morgon
7. Min största dröm är att få en egen pålle!
8. Detta var den sista sanningen.
 
 

16 juni

God morgon människor. Sitter och kollar på film och äter frulle.
Ska snart fixa mig för att sedan bege mig mot Bella. Sover där i natt. Vet inte riktigt vad vi ska göra men någon kul blir de nog. Drar hem rätt skapligt i morgon för att jag ska hoppa chilli då med Melinda. Hoppas att de går bra och att pållen sköter sig.
 
 
 

låång dag

Hello  people. Seg uppdatering i dag i know. Men försökte göra mobil inlägg men mobilen typ ville inte. Sen glömde jag ju att uppdatera i morse när jag höll på med designen ode. Btw designen är verkligen inte klar, och bilderna som jag har i menyn är bara tillfälliga, dem ska bytas ut senare.
Har i alla fall varit i väg hela dagen. Började med att jag och pappa drog till amandia ridsport och kollade lite. Sen till maxi, lager och stadium outlet. Sen drog vi och körde lång golf. Så åkte  vi och fixade några saker. Och körde mini golf. Uch vad dåligt det gick, vart as irriterad haha. Sen körde vi lång golf  igen på banan. Gick riktigt bra faktiskt. Avslutade med att äta MC. Så drog vi hem och nu så har jag bäddat om min säng och dushat. Sjukt skönt med ny bäddad säng och duschat. Känns så här frächt!
Och så ska jag kolla film nu. Kanske även fortsätta pyssla lite med designen så den blir klar i år :o
 
Om ni har några önskemål på inlägg så får ni gärna kommentera den så jag vet lite vad ni vill läsa om. Så kommentera på bara :D
 
 

Spelar golf


Godmorgon människor


natti

håller på ändrar lite på bloggen. Vet inte vilken kod man använder för att flytta ner menyn så att den sitter brevid inläggen. Men fortsätter med det där i morgon. Är långt i från klar med designen. Tex är det där bara en tillfällig header. Men sånt kommer senare. Måste ta nya sommar bilder först. Men orkar inte mer i kväll. Ska sova nu. Börjar bli rätt trött klockan är ju ändå 1.
Planerna för i morgon blir antaligen att dra till stan, maxi, HC eller något liknande. Är sjukt shopping sugen. Men får se i morgon. Skriver när jag vaknar. Puss .
 
 

bilden talar

20130610-095227.jpg

måååste ha!


en dag i juni

Inte gjort någonting i dag förrutom städat mitt rum. Vaknade ju dock tjugo i 1.
Och sen drog jag till pappa och kolla på film. Och nu så gör jag ingenting. Sitter och chillar lite bara. Ska väll sätta på någon mer film.
 
 
 

Städar

Håller på städar nu. Men går inte så bra för att det är sjukt tråkigt. Har inga planer på att hitta på något i dag. Är typ trött så blir nog bara att vara hemma i dag


chilli 13 juni

Ridpasset idag med chilli gick bra! Tog bara ett vanligt dressyr pass. i början hade han lite ont i fossingarna eftersom han går barfota. Men sen gick de bättre. Skritta fram i typ 20 minuter. Sen tog jag direkt galopp för att han ska vara mer framme. Och sen trav jobb. Körde lite skänkelvikning och volter och typ att framdelen ska vara utanför spåret och bakdelen på spåret. Han fixade det jätte bra. I slutet vart han verkligen jätte fin och släppte helt och blev jätte mjuk och fin! han försöker verkligen ! Även fast han tycker att det är jobbigt försöker han alltid att göra sitt bästa. Han vill aldrig svika eller vara dum utom han försöker alltid göra sitt bästa för att man ska vara nöjd. Han skulle ALDRIG göra något för att vara dum. Sen skritta jag av i typ 15 - 20 minuter och fixa han och gav han mat. Strecha även ut honom också.
Han fick gå på benlindor i dag. Trodde att dem skulle vara för långa eller för korta när jag klippte av dem men dem passa parfekt för honom.
 

Min fina <3

Yummi


Regn

Börjar första dagen på sommar lovet på bästa sätt genom en sov morgon till halv 1. Ska väll snart gå upp & äta frulle för att sedan dra mot stallet & chilli.
Idag blir det nog lite markarbete. Får vi se vad han säger om det. Tar nog med mig kameran i dag. Var länge sen nu.
Har saknat honom i allafall. Min fina <3
Dock inget kul att de är regn första dagen. Men tur att de va bra väder i går i allafall på våran avslutning.


sommar loooov

Sommar lov nu, sjukt behövligt. Inget plugg osv.
Började med att vi gick upp sjukt tidigt och kom försent. Men de gick i allafall. När vi träffade dem andra så fick vi betygen och sen gick till kyrkan. Satt med bella och lisa i kyrkan. När vi slutde så samlades alla där ute. sa hej då till 9:orna som slutar nu :/ och hejdå till varandra. så drog jag, madde, doris, bea & amelia till stan och åt. Sen så sa vi hej då till amelia, bea och doris så drog jag och madde och fixa något på kör skolan. Sen hem och bada i maddes pool, sjukt skönt. Sen nu har vi dushat och så. Så ska jag snart hem. Så kanske jag och pappa ska spela lite golf eller så drar jag bara hem och vilar lite. Är typ sjukt trött.
Meeen sjukt skönt med sommar lov nu. Kan ändå inte fatta att ddet faktsikt är sommar lov och att jag sen börjar 9:an. Känns som att jag knappt har gått i 8:an. Allt går så himmla fort. Längtar faktiskt inte tills nästa år tills vi slutar...
 
 
 

9 juni

Sitter & kollar tv just nu. La precis upp ett schema för mina & chillis ridpass hur dem kommer se ut på ett ungefär.
Vi ska snart få gäster för att min bror fyller år. Så ska typ bara chilla tills dom kommer.


Hos Emelie

Sov hos Emelie i natt. Hemma själv & grejer. Så vi dunka musik & flumma sönder i går . Sjukt kul!
Först var vi på himpa efter jag vart i stallet. Så solade vi & bada. Sen hem & fixade oss så cykla vi runt lite. Sen till stan & så skulle vi hitta en resturang.
Så tog vi en planka. Så drog vi hem Runt 8 halv 9.
Så flumma vi till halv 2 typ. Somna då.
Sjukt kul!

https://cdn1.cdnme.se/4172475/7-3/pic_51b43d1eddf2b30e39bd96bc.jpg" class="image">


Summer


Löshoppa chilli

Precis läshoppat chilli. Han skötte sig så bra och han tyckte att de va super kul! Skena typ omkring där inne i början & bocka o lite så. Börja med att hoppa studs sen komination. Så tog vi regnbågen under. Nita första gången sen hoppa han den utan problem. Så nu får vi träna lite på den! Men tyckte verkligen att han skötte sig sååå bra !


Halv 9

Klockan är halv 9. Ska snart dra mig mot stallet för att löshoppa chilli. Tar nog med kameran.


Planer i dag

Planerna i dag blir att åka och köpa glass med mamma. Sen dra & sola, så jag får lite färg. Sen när Emelie kommer hem ska vi dra & bada o sola igen. Blir sjukt kul!
Kör på en sov morgon i dag. För att i morgon blir det upp tidigt. Måste Typ vara i stallet kvart över 9 halv tio. För att hinna borsta & hämta chilli i hagen. Sen ska vi lös hoppa honom vid 10. Tror faktiskt att han kan hoppa rätt bra ändå!
Men mer om det i morgon.


Sjukt varm

Sjukt varmt ute i dag. Gick upp & fixa mig vid halv 9. Kollade klart på en film. Så fixade jag mig så åkte vi & hämtade Melinda. Så skjusa pappa oss till ett badatälle vid stallet. Så va vi där från 12-halv 3. Sen gick vi upp & åt på någon resturang. Sen drog vi upp till stallet. Så fixade vi hästarna & drog ut i skogen & red. Va sjukt skönt. Förrutom alla äckliga djur som kom flygande 24/7 och jag vart liv rädd. Stora jävla getingar.
Sen när vi kom tillbaka så lämnade vi hästarna & fixa dem och drog hem. Sen bara slappat & kollat på tv. Har bränt hela axlarna...


Solar

Ligger på ett fält & solar med mamma just nu. Jobba lite på brännan. Dock går det inte så bra haha.

Skolan i dag har varit väldigt chill! Började med engelska, skulle kolla ffilm men vi fick inte i håg filmen så vi fick sluta. Tyska, kollade på film. Älskar den serien! So, pratade om någonting.
Lunch. Rutten potatis och fisk!
Sen idrott körde beach volleyboll. Sjukt tråkigt!
Sns, skulle typ skriva en hel uppsatts som räkades som ett kunskaps krav. Gick skit !
Sen så ligger jag här nu. När jag kommer hem blir det att plugga tyska läxförhör & ev gå ut & springa!
Det behövs verkligen!


Godmorgon


två låtar

 
 
 

saknar enormt mycket <3

 
 
 
Saknar dig så att det gör ont. Du var min andra halva.. Allt gick så fort. Skulle göra allt för att få träffa dig igen.
Munsboro Dandy <3
 

2 juni

Va ute med Tuffe nu på morgonen. Sedan ätit frulle och latat mig. Sedan ska jag till Madde.
Vi ska fota och lite så. Och i kväll blir det att kolla wallander. Älskar såna filmer verkligen !
Inget plugg, känns så sjukt skönt. Bara 5 dagar kvar i skolan nu + avslutnings dagen. Vet redan att mina betyg suger i år.. Har säkert sänkt mig massa från förra terminen. Men ska bättra mig stort i 9:an & få dem betyg jag faktiskt vill ha! Men ska typ fixa mig nu, gör lite tidsinställda som kommer under dagen.
 
 
 

Räkan 1 juni

Kom precis hem. Har varit i stallet.
När ja kom fixade jag mockning, mat och allt det där. Sedan borsta jag och red. När jag red så börja jag med att gå med han en stund och sen skritta och börja jobba honom. Sen traven och körde lite böjda spår så som volter & serpentiner. Tog även fram en upphöjd bom på 10 meters volt som jag körde lite. Körde även lite skänkelvikning oså. Gick bra! han var sammarbets villig och va jätte fin! Så jag är nöjd. Efter det så smörjde jag 2 träns, martingal och benskydden. Sedan drog jag & åt donken. Så drog jag hem. Sen följde jag med pappa och spelade lång golf. Sjukt svårt ju.. tog typ  5-10 minuter innan jag prickade bollen..
Sen nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sen måste jag gå ut med Tuffe. Så de är så min dag har varit.
 

Chilli !

Längtar tills chilli kan börja hoppa igen. Är sjukt hoppsugen. Hoppade ju dock räkan i onsdags. Men de är ju inte chilli. Inte hoppat han sen han bocka av mig två gånger i vintras. Så hoppas att han blir bra snart så vi kan börja hoppa lite och träna! Han är väldigt svår och hoppa då han kan va rätt tittig, men när han hoppar då är han super fin & hoppa de kan han!
 

victoria secret

(Alla bilder är tagna från gooogle)
 
Vill ha Victoria Secret så att det är sjukt!
 
 
 
 

1 juni

Dagen började med att jag vakande för en stund sen. Ätit frulle och nu fixa med den nya bloggen. Massor kvar att fixa, så som profil bild och profil text header och lite annat. Så ska pyssla lite med det i dag. Senare ska jag till räkan. Blir ett dressyr pass i ridhuset med lite skänkelvikning & volt jobb! Sista dagen jag har honom. I morgon kommer Bella hem. Hon har varit i Tyskland så har jag och Felicia tagit hand om honom nu. Det är bara vad jag har för planer än sålänge.
Fick även min avslutnings klänning i går. Super fin! Bara skor som behövs nu. Är så taggad på sommar lov!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.