Nana


Mycket nöjd tjej

Som fick reda på idag att jag fick C på NO provet. Innan det fick jag även reda på att jag fick A i 3 kunskapskrav i Svenska på min bikrapport. Fick nästan tårar av glädje där. Även att jag ligger bra till i slöjd. Denna dag kunde inte slutat bättre men jo. På donken kommer 2 ungar fram typ 12 år?
Och snackar med oss super gulliga. Och så säger dem att jag ser ut att vara 17 år. Vart så sjukt glad. Så fick jag massor av kramar av dom haha. Så gulliga. Pluggat lite matte. Men ska kolla tonårs bossen nu. Älskade dag<3


Idiot jävel

Min kväll / dag ä förstörd ä så sjukt irriterad så jag vill dra telen i väggen så jag går & lägger mig nu.


Dött

Sitter här dött & väntar på amanda. Ska sova hos henne & Stockholm i morgon. Nu ä de bestämt. Ä så sjukt taggad på Stockholm.


På väg hem från

Ridningen. Red blixten. I början va han rätt stretik & ville inte. Men släppte av & han var duktig.
På morgonen hjälpte jag även Bella med Ragge hon tävlade. Och så sov jag hos henne i natt. Nu ska jag hem & duscha & plugga lite. Vet inte om jag & amanda skulle sova över i natt för vi ska ev till Stockholm & shoppaaaa!!!!!


Väntar

 
 
 
Sitter och väntar på tönt Emilia som ska komma som sa att hon åkte för typ en timme sen. Så messa jag henne vid hel och då hade hon inte åkt. Är inte förvånad typ. Men vi ska typ fixa oss så ska vi i väg sen.
Så hoppas att hon kommer  snart typ.
 
 

Factory fitness

Moa hämtade mig vid halv 8 i morse. Så åkte vi till gymet/specialiseringen. Vi ska gymma varje torsdag med 9:an.
Såvi börja att springa på bandet & cykla så vi värmde upp i 10-15 min. Så gick vi & körde ett program. Har värsta tränings verken nu. Men Gud vilket fint ställe. Fixa lite bilder nästa vecka. Men rekommenderar er som bor i Norrköping att gymma där. Sjukt fint verkligen! Älskar stället. Allt ä sjukt fräscht,jätte trevlig personal. Hela stället är bättre än ett 5 stjärnint hotell. Asså omg ä orden. Rekommenderar verkligen !


Kommentarer

Mitt internet är sjukt segt. Men försöker svara på era super gulliga kommentarer, man blir så glad. Tack verkligen! Men ska försöka svara på dom så fort som möjligt. Men bar så att ni vet :)


fredag den 13 imorgon

 
Tror helt ärligt att jag håller mig inne hela dagen i morgon efter allt haha!
 

klump tove

haha halka i badrummet i går och slog nästan ihjäl mig.
och så skulle jag hoppa chilli i dag men han va mupp. När ja hoppa upp så dutta jag till han med spöet för att han skulle gå fram. och då slog han en liten bock och haha moja sig lite i början.  sen trava och så lite. Så hoppade Melinda upp och tog några språng så var det min tur. Så kom jag en gång så skulle komma en gång till på direkten och så blev han helt moje på långsidan och hitta något att va rädd för och slängde sig åt sidan i galopp och jag åkte av. På min arm som jag slog i igår. Så de gick ju jätte bra!  naaat. Hoppade upp igen och körde lite bommar och så. Sen kollade jag när Melinda hoppade Gnista.
 

vad som har hänt min hand.

lovade ju att skriva vad det är som har hänt med min hand.
Jo det är så att jag åkte moppe med en kompis. Hon hade precis fått kör kortet så det var väll inte de smartaste av oss att skjusa.. Men i alla fall. Så skulle vi spela mini golf med klassen i Vrinnevi. Så kom vi lite för snabbt in i en ganska hård kurva så att det blev svårt att svänga. Vi kom väll in i 40-45 km/H. Så vi va på väg att åka ner i diket och då svängde vi precis upp och bak hjulet tappa fästet eftersom det vart typ som en kant och lite grus. Bak hjulet släppte men framdelen fortsatte att köra, så vi släpades med en liten bit. Och min hand kom under hela alltet. Så vi fick åka tillbaka till skolan i en av lärarnas bilar och så tvätta dom det och pålstra om osv.. Så va vi med resten av dagen.
Men jag fick bara mer ont och ont i handen så vi åkte upp till sjukan & rönka osv. Men det var ingenting. Hade bara fått en rejäl stukning & skarpat upp hela handen. Kunde inte använda den på några dagar. Men nu är den bra igen. Lite ont över de stora såret om någon kommer i mot men ingen annat annars!
 
Första dagen :
där är det ändå tvättat..
 
Och så här ser det ut nu:
Har nog aldrig haft så ont som då. Kunde knappt sova. Va trött hela tiden, hade ont hela tiden , kunde inte göra något. Oc 
 
 

Natti!

God natt säger jag nu. Ska gå och lägga mig. Upp tidigt och orka med skolan i morgon.
Inte så lång dag i morgon så det är väll skönt. Men vi hörs i morgon. Natti !
 
 

Ny design

Ny design som ni ser , vad tycker ni? Header & lite små fix kvar. Annars ä jag riktigt nöjd. Eller vad tycker ni?


Lyckat dressyr/markarbets pass!

 
 
 
Red verkligen ett jätte bra dressyr pass/markarbete på Figaro. Red nere i gräs hagen.
Började med att värma upp i skritt och trav självständigt. Kände lite på honom han kändes ganska känslig i munnen då han precis har börjat gå på bett igen ?
Han gick på hack förrut. Så kände lite på honom växla lite mellan skritt och trav. Sen kom vi alla in på en stor volt. Så körde vi lite vänster och höger ställning. I början var han rätt styrig med huvudet. Men efter ett tag så vart han riktigt fin! Lite springig i bland , men gud vad fin han var! Så  körde vi så och på slutet så trava vi av självständigt och så skritta vi av ett varv runt gräsbanan och tillbaka till stallet.
Kan inte säga något annat än att jag är nöjd med detta pass! gud vad fin han var, lyssnade bra osv.
Verkligen jätte nöjd!
Fina chilli korv på bilden.
 

Victoria secret

Jag är med och tävlar om en Victoria Secret body mist hos --> http://lilylolo.blogg.se/2013/september/tavling-vinn-valfri-victoria-secret-body-mist.html

klumpig tove

Sitter och svarar på era fina kommentarer och såg att statestiken hade höjts sen i går. Blir sååå glad!
Ska snart dra till skogslotten och rida lektion. Tror att jag kommer att rida Figaro. Tror att det är dressyr som står på schemat. Figaro är en C-ponny på 136,5 typ så jag mosar nästan den stakars ponnyn haha! I kväll blir det att plugga engelska och fixa några tids intställda inlägg.

och vet ni ?  I dag i skolan såå klämde jag mitt finger i dörren när jag skulle låsa upp till klassrumet. Vilken klump jag är ! Sen blev jag riven på mitt stora sår som jag har på handen. ( inlägg om varför ska komma!)
 
 
 

vill ha - ridkläder

Sköna och gosiga saker saker till vintern jag vill ha! Finns ännu mer. Men tjocka och lurviga tröjor osv.  Mysigt med vinter ju, mörkt osv.
 

Godnatt bloggen


Länk byte - jeanette

Gör länk byte med denna super snälla och gulliga tjej ---> http://jeeanetteviktoria.devote.se/
en jätte fin blogg, som bloggar bra. Lägger in bra video inlägg och bloggar om det mesta. Rider precis som jag på skogslotten. Hon tog min plats i min gamla grupp. Tycker att ni ska ta och kolla in på hennes blogg och lämna en kommentar !
http://jeeanetteviktoria.devote.se/
http://jeeanetteviktoria.devote.se/
http://jeeanetteviktoria.devote.se/

v.37

Måndag:
Skola som vanligt. Sen när jag kommer hem blir det att plugga engelska. Sedan dra och rida och sen plugga No efter det.
 
Tisdag:
Skola. Pluggdag. Sedan drar jag ut och springer. Rensa tankarna lite.
 
Onsdag:
Va med bästa Frida. Vi ska skritta ut på Nadja och Viggo.
 
Torsdag:
Skola. Sen ut och rida chilli. Så blir det plugg efter det.
 
Fredag:
Skola. Sen kanske sova över med Emilia så får vi se vad vi hittar på. Om inte de blir så, så kanske min kusin kommer och sover här, hyra film och lite mys.
 
Lördag:
No planer ännu, de planerar jag senare i veckan.

Söndag:
Pluggdag som vanligt på söndagar.
Ska även göra lite tids inställda inlägg tills i morgon eftersom jag har ganska fullt upp. Skolan tar ju upp så mycket tid. Sena dagar där då vi slutar runt halv 4 nästan varje dag utom torsdag. Och sen när man kómmer hem så ska man plugga eller stallet. Men ska göra mitt bästa!
 
 
 

Råplugg

No, matte, hemkunskap osv.


plugg.

no planer i dag heller. Länge sen jag typ var hemma en hel helg och bara plugga. För det blir plugg i dag med.
Har typ söndagarna som ''plugg dag''. Jag har två ''riktiga'' plugg dagar. Och det är söndag och Tisdag. Då pluggar jag hela dagen typ så att jag kan göra annat andra dagar. och det fungerar faktiskt riktigt bra! Även fast det är det tråkigaste som finns! Så no planer i dag!
 

nödvändiga saker

 
Har typ inget för mig i dag. Behöver verkligen plugga har massor av prov inbokat nu. Så denna lördag får bli en plugg lördag helt enkelt! När jag har pluggat klart så har jag mitt rum att städa. Inte världens roligaste men de kommer löna sig senare. För då om ja pluggar mycket typ 2-3 dagar så kan jag ju göra mera sen dom andra skol dagarna. och de ä lika bra att börja så man inte har allting  på en gång. För så gjorde jag förra året och märkte att de inte fungera speciellt bra. så i dag blir det PLUGGA!
Sista året i grund skolan nu också. Och snart börjar de nationella, omg!

pay and jump

Va och kollade på pay and jumpen i stallet i dag.
Stalelt där chilli står har dem pay and jump 1 gång i månaden. Så jag hade inget för mig så drog dit och kollade.
tog även med kameran och fota de flesta som hoppa men många bilder blev suddiga. Var inte med själv eftersom jag inte har hoppat chilli på länge.
Några bilder från i dag:
 
 
 
 
 
 
 

V.36

Ny vecka , ny månad.
Inga jätte planer för veckan direkt.

Måndag: skolan, plugga, rida lektion & springa.

Tisdag: skolan, plugga & ut o springa.

Onsdag: ut med Frida till hennes stall så ska vi skritta ut Nadja & Viggo.

Torsdag: skolan, hoppa chilli, plugga & ut o springa.

Fredag: skolan+ skolfoto, har inget planerat.

Lördag: ev ut te stallet & kolla på deras P&J. Sen ev träffa kompis.

Söndag: plugga, ut & springa & kanske träffa någon?

Som ni märker inga direkta stor planer för veckan. Men nu har ju plugget dragit i gång.. Skönt med rutiner igen faktiskt.


Sugen

Vart sugen på att blogga igen hihi. Men vill göra om bloggen så att den blir lite fin osv.
Hur som helst. Min dag har varit ganska chill. Plugga i typ 2,5-3 timmar i morse. Sen fix & så träffa ja Sandra på skogslotten. Sen drog hem & tog på mig tränings kläder & ut & sprang 2,5-3 km.
Och nu sitter jag & kollar Wallander. Sen blir de att gå & lägga sig. Inget super intressant inlägg om man säger så.