power walk

Tog en skön Power walk med Lisa nu på kvällen i vilbergen och i Vrinnevi skogen. Sjukt skönt och bara gå runt och prata & bara rensa tankarna. Hon ä en sjukt bra kompis so man alltid kan snacka med om vad ssom helst.
Så detta behövdes verkligen.
 
I morgon blir det antaligen samma. När jag slutar skolan drar hon & jag till stan ska försöka hitta lite kläder, känner mig rik för en gångs skull..
Hoppas de finns något fint. Sen på kvällen tar vi en Power walk igen. Vill igentligen men kan inte springa pga min hand. Var med om en moppe olycka och skrapa upp hela handen & fick en rejäl stukning, men börjar bli bättre nu. Men så fort min stukning ä över så ska vi ut och springa !
 
 

Dålig outfit bild från i dag

Tommy hilifiger tröja
Dr Denmin jeans
Låga vita converse


Gud vad seg jag är!

Gud vad jag är seg på att blogga! Men hur som helst , skolan började ju idag & det kändes bra ! Fick sitta brevid Moa. Gick ju bara från 10 till halv 1. Vanlig information typ.
När vi slutade så köpte jag godis osv tills i morgon för då ska vi sova på skolan. Mer om det senare & så åkte jag till stan och mötte malin. Så tog vi en fika & åkte & sola . Mitt sol kort ä slut nu så måste köpa nytt. Sen hämtade vi min cykel hos min kusin så drog vi hem. När vi va hemma hos mig så bytte jag om så drog vi till vrinnevi & sprang 2,5 km . Helt ärligt så hade jag nog orkat 1 varv till. Hehe , men ska bli biff nu!
Så nu har jag ätit & ska hoppa in i en dusch så ska jag packa klart inför i morgon & bara chilla, är ganska trött.


Natti

Ska lägga mig nu. Är rätt så trött faktiskt & ska försöka vända på dygnet helt nu till skolan så att ja ska försöka vara pigg till skolan. Sista året nu = mycket fokus & försöka få de betyg jag faktiskt vill ha!
Men har iaf tränat rätt mycket i dag. Börja med i morse så körde jag min styrka. Sen till stallet & hämta chilli ä vä typ en km till hans hage ? Så hämtade & lämnade honom där & sen pysslat i stallet. Sen till skogslotten & red lektion. Blixten som ja skrev i förra inlägget. Och när ja kom hem pw jag 3 km. Rätt chill dag med mycket träning.


Ska även försöka pyssla i hop en ny heder & design. Måste fixa nya bilder bara. Men Madde hänger med mig till chilli på torsdag & fotar när jag rider på fältet. Ska försöka lägga in lite mer intressanta inlägg , lite mer bilder & filmer på typ när jag rider oså.


Ridskola

Saken ja inte berätta va att jag skulle börja ridskola igen. Och ja red redan IDAG. Red i den högsta gruppen special. Tycker att de gick väldigt bra & jag har en såååån tränings verk! Vi red utan stigbyglar på volter & satt i groda & på slutet skritta vi ut. Bra mjuk start tycker jag! Mycket nöjd i dag!

Bild från ridlägret förra året.


Måndaaag

Dagens planer blir att först äta frulle för att sedan dra ut på en spring tur på 3 km & pw 3 km. Sedan in & köra magövningar & ta en dusch. Så drar jag till stallet vid 3 & ska rida ut med Melinda. Sen inga planer på kvällen. Drar ut & träffar någon kompis kanske.
Ska försöka köra styrka & springa varje dag nu till skolan börjar & sedan försöka fortsätta med det till skoljoggen iaf så ja ska försöka få en bra tid i år. Har alltid gått igenom annars. Skolan om en vecka, längtar inte bara efter kompisarna i såfall! Men bloggar mer under dagen.


Älskade bästa vän

Älskade bästa vän, Madde . Du betyder otroligt mycket för mig kan inte beskriva med ord vad du betyder för mig. Min prinsessa & min allra bästa vän. Litar på dig till 110%. Skulle aldrig svika dig kommer alltid finnas för dig & vet att du alltid finns för mig med. Du är otroligt stöttande. När man faller så räcker de med att du säger typ en mening & så är man stark igen & står på bena. Är otroligt glad att jag har dig. Visst vi bråkar men de tillhör att vara bästisar,' men de löser sig alltid. Våra minnen är oslagbara. Och våra gånger när vi ligger på golvet & dampar sönder & dör av garv. Klockrent. Vet Att du älskar mig fast jag snor din mobil & gör så att du inte kommer in på den. Älskar dig bästis <3


Hoppas

Hoppas så sjukt starkt på en grej just nu. Borde få reda på det i morgon, om de blir av så får ni reda på nät jag får veta det. Håller tummarna!

Saknar min finaste munsboro dandy. Du betydde verkligen något för mig<3


Bio med mamma

Kom precis hem i från bion med mammis. Kollade på the heast, sjukt bra film verkligen! När vi skulle från affären öppa sig himlen helt & de börja spö regna=dyngaurt! Men ska typ bara kolla gustavsson tre trappor med mamma nu. Inga planer för kvällen. Typ depp väder ute nu.


Tråkigt väder

Sjukt tråkigt väder i dag.. Bara regn. I bland kan dr va skönt med regn så kan man ha en film dag eller så. Men känns som de har regnat hela tiden sen ja kom hem i från Turkiet. Saknar Turkiet så mycket skulle lätt kunna åka tillbaka en vecka till redan i dag. Allfärg har ju losnat också typ :(
Men inga planer i dag skulle igentligen träffat Felix men han skulle i väg.


Pucko ponny

I torsdags regnade de ju konstant hela dagen. Vi åkte till stallet när de va som värst typ. Min första tanke va ju att de typ ä 1 km från hagen till stallet puh kommer bli dyng blöt. Men när ja väl kommer till hagen vill inte ponnyn in? Han ä ju högst i rang i hagen så han får med sig alla & springer omkring där. Tillslut va de bara han som sprang omkring som ett moje fast han känner igen både mig och mamma han kommer alltid osv. Men efter 1 timme i spöregn fick jag tag på honom . Både jag & mamma va as irriterade på chilli. Sen när vi kom in fick han på sig gose täcke & så torka vi av han så gick jag ner till ridhuset & red... Men de blev inte riktigt som tänkt. Hela han va bråkig & vägra han va inte vanliga chilli. Han flög upp i luften för allt leta efter saker att va rädd för för att slippa undan eller för att han bara va dum. Han kan va så i bland men bara lite i början sen gör han inget då va de hela tiden. Satt & typ skratta igenom passet. Så gick ja upp med han, gav han mat & fixa han & de där & sen släppte ut han. Han va en helt upp & ner vänd chilli då. Kände inte igen honom alls. Så hoppas han ä vanliga chilli på måndag. Då blir de att rida ut med Melinda :)


Suger verkligen på att blogga

Okej ja suger verkligen på att blogga haha :') hur som helst.
Sov hos Bella i natt med Felicia & i går kväll var även en tjej Som heter Alva med också. Hade de galet kul & flum. Somna typ halv 2?
Kom hem typ 4 i dag? Såg glott på film & chillat. Har tränings verk i hela magen för jA körde mina magövningar i torsdags & så red ja ett jobbig pass på cp chilli som va helt pucko då ,men mer om de i ett annat inlägg . Så ska typ bara skriva ett till inlägg en ska jag sova typ.


augusti dag

Dagen började med att vakna upp hos min kusin. Sedan åt vi frulle, så sminkade jag henne. Så fixade jag mig själv. Vid 12 mötte ja madde på stan. Så gick vi och kollade kläder. Hittade lite snyggt som kanske kommer hem till mig snart ? ;) Köpte i alla fall ett par troser och 3 nagellack. Sen drog vi hem till madde när vi kom hem till henne så åt vi. Sen badade i hennes pool & kollade på film. Vid 5 hämtade mamma mig så hämtade vi upp Melinda så drog vi till stallet. Fixade chilli och så red jag och Melinda ut. Gick rätt bra, chilli kötta på fast han hade haft vila, men lagom pigg och lite trött, så tyckte han skötte sig jätte bra! rätt mycket skritt blev de. Men red på bett löst och han kändes bra på det så ska nog fortsätta och rida honom på de!
sen fixade vi allt och lämnade chilli i hagen så åkte vi hem. När ja kom hem bytte ja om och drog till Johanna så drog vi ut och sprang ett varv (3km) sen drog jag hem. Så jag sprang alltså 1,5 km till henne och en annan väg hem (1km) så ja sprang totalt 4,5 km och pw 1. Sen ¨när ja kom hem åt jag & sen körde lite styrka i magen. Så lagom med tränings verk i magen ! haha.  Hoppa sen in i en dusch och plockade upp på upp på mitt rum. Ska nog gå och lägga mig nu ä ganska trött.

i morgon kommer antaligen min nya moooobil :D & så ska jag beställa Victoria secret :DDD

god morgon

Har precis ätit frulle & ska gå städa mitt rum nu. Sen blir de väll att lägga sig och sola. Hoppas på lite mer färg.
Så träffar jag nog en kompis sen. Inga speciella planer. Hade viljat gå ut och springa men har sjukt ont i tån haha!
 
 

1 bra bloggar!

1. http://juliahofsweden.myshowroom.se/
En väldigt stark brud som ser bra ut, Lika gammal som mig alltså 15 år.
Hennes blogg handlar om allt möjligt. Bl.a om att hon har förlorat mamma, pappa & syster vid 3 olika händelser, om shopping, fester och allt annat! Mycket läs värd tycker jag verkligen!
Skärmavbild 2013-08-01 kl. 20.00.12
 

Go kväll!

Gokväll människor!
I dag blev de att först kolla lite på en ny wallander film. Sen följde jag med mamma till ikea och shoppade lite. Fick lite nya saker med mig hem som de kommer bilder på i morgon. Sen hem och kollade klart på resten av wallander filmen. Den va rätt bra faktiskt, lite mesig! Sen följde jag med mamma & hämtade linus. Och nu ä klockan halv 12 så ska väll snart gå och lägga mig ä rätt trött. Så bloggar mer i morgon.
 
 

Instagram

Tycker att ni ska ta och följa mig på instagram : tovearvidsson
Dom som följer mig följer jag tillbaka, gör de så fort ja ffår tillbaka min mobil !(:

vill ha/ behöver

Vill ha :
Mountain horse supreme high rider.
Har ju mina tretorn och  älskar dom också och dom ä super sköna. Men vill nog hellre ha mountain horse. Har ju haft de förr och älska dom förutom att dragkedjan ä pucko!
 
 
 
Behöver :
Ett par till ridbyxor skulle inte sitta fel!
skulle vilja ha ett par till jw i marin eller brun. Har ju ett par svarta nu & bara älskar dom. Fast mountain horse ridbyxorna skulle inte heller sitta fel!!
 
(bilderna taga från google)
 

försökka blogga igen

ska försöka börja blogga lite igen. Fast just nu blir de rätt svårt om inte min mobil kommer i dag, för den jag har nu  ä trasig så vi har fixat en ny som ska komma vilken dag som helst. Och pappa ska snart ha tillbaka sin dator. Lånar den medans jag inte har någon mobil. 
Ska väll försöka skriva om lite roligare saker, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. hehe!
 
dagens planer då :
Har faktiskt inga speciella planer för idag. Typ ta en dusch, städa mitt rum och chilla. Kanske typ träffa någon kompis senare eller så.