Bilder när jag hoppade chilli.

 
Fail bild typ.
 
 
 
 
 
 
 

åker i dag!

Sittter och typ chillar nu. Vaknade halv 11, ska snart hem till mamma och packa klart det sista och dusha o fixa mig o så. Sen åker vi till flygplatsen kvart över 6 eller vad det var. Planet åker kvart över 8. Hoppas de inte blir försenat eller något skit. Sen ä vi typ framme där vid 1 eller något i turkisk tid. Så måste vi ju hitta väskorna och massa. Sen komma till bussen. Så tar det 2,5 timme på bussen till hotellet. Typ lagom framme till frulle!
Så ja. I dag drar jag. Har längtar sjukt mycket. Har WiFi på hotellet så kan ju ha internet där med & så finns det datorer tror jag ? Så ska väl försöka uppdatera någon gång där nere i från.  Hoppas på att bli lite brun nu då!
åh kommer sakna dig prinsen <3
 

19 juli

Vaknade nu. Ska Chilla lite i dag inför i morgon. Hade viljat åka till Chilli i dag med eftersom jag inte kommer träffa han på en vecka nu...
Men hur som helst, i dag blir det att packa, fixa naglarna & så funderar jag på att dra ut & springa eller PW sen.
Så blir en ganska lugn dag typ.


My day

Vaknade vid halv 11 eller vad de va. Så kom mamma med bikini & pengar. Sen Chilla ja & Emilia en stund. (sov hos henne) sen åt vi & fixade oss så handlade vi lite sen drog vi till badhuset. Skulle igentligen träffa lina & Alexandra men dom hade dragit då. Så ja & Emilia Chilla på badhuset men sjukt kul! Drog vid typ 6. Köpte donken på vägen. Så åkte vi ut till Chilli. Hämta han på dirren. Så myste & fixa han så red jag. Red mest på volter & tog de lite lugnt eftersom han har varit skadad. Men han va sjukt fin i slutet! Sen så smörde på alla saker, gav han mat & allt sen släppte ut han i hagen. Men när vi kom dit märkte vi att vi hade punka så pappa fick komma & fixa men de funka Inte först så tog ganska lång tid innan vi fick till det. Sen va vi tvungna att ha mer luft så vi fick säga till hon som äger stallet . Så stog vi & snacka med henne en stund. Sen drog vi typ runt halv 11? & nu har jag duschat & börjat packa lite till Turkiet. Wop längtar as mycket.
Men ska typ sova nu. Natti!


Hunnit med lite saker hittils

* vart med massor av vänner.
 
*Åkte sen med Emelie till landet & fira midsommar i några dagar.
 
* Sen direkt när jag kom hem följde jag med på Johanna och deras båt i 1 vecka och 2 dagar.
 
* innan jag åkte hem från johannas båt så gick vi i stan och shoppade i Stockholm
 
* Vi gick även på grönan.
 
* Åkte till Liseberg efter 3 dagar när jag kom hem.
 
* oså nu, vilat i typ en vecka och bara varit med vänner, badat och solat. Så drar jag snart igen. Fast denna gång till Turkiet och jag ska ha de galet nice !
 

Bara bra saker ? livet leker

Ponnyn ä inte skadad längre.

 
Underbara vänner!
 
 
Sommar lov som äger
 
På lördag ska jag & pappa till Turkiet i en vecka. Omg vad skönt. Hoppas på att bli brun som satan där!
Ska bo på ett jätte fint hotell där i Alanya. Längtar sjukt mycket och det ska bli sjukt najs. Lämna Norrköping och Sverige!
 
 
När jag kommer hem ska jag även få en ny mobil :D
 
Och så ska vi kanske till Ullared då med.

17 juli

vakna för en stund sen. ska kolla ett avsnitt av pretty Little liars. Sen fixa mig.
Vid halv 11 hämtar vi Emilia så ska vi dra till en sjö och bada hela dagen. Sen hämtar pappa oss lite senare så ska vi dra ut och PW när vi kommer hem. Så skulle vi sova över i dag.
 
igår:Följde med Frida till hennes Farmor och Farfars land i går. När vi kom dit snacka vi med dom där oså, för hennes släkt var där. Sen fika vi, så gick ja och Frida ner till några berg och la oss och sola. Sjukt skönt. Sen kom dom andra efter ett tag. Så åkte Frida ring, haha men jag ville inte. Sen fortsatte vi och sola. Sen gick vi upp och åt. Sen köpte glass och så gick vi  ner igen. Då badade vi i självaste östersjön. Ganska skönt fast de va kallt. Och jag hatar sjö gräs så låg de sjö gräs där man gick upp så ja fick typ pannik haha. Men hade en grym dag! kom hem typ vid 8. Hade as ont i huvudet. Så la mig nästan direkt när jag kom till pappa.
 

snabbt inlägg

Får bli ett snabbt och kort inlägg för att jag ska dra till mamma typ nu.
vaknade vid 10? och satte mig vid tv:n. Sen satte på ett avsnitt av Pretty Little liars. sjukt bra serie.
Sen nu, har ätit osv. Ska dra hem till mamma nu och fixa mig lite. Vid kvart över 1 hämtar vi Emilia så ska vi dra till badhuset. Sen kommer även hennes kompis Isabelle..
 
 

kan inte sova

Sitter i soffan och glor på tv för mig själv. Kan inte sova.
Har ju dock legat inne och kollat på pretty Little liars hela dagen så förstår de på ett sätt men ändå! Ä ju ändå trött. Tycker att de ä så sjukt tråkigt att sitta själv i natten och uggla. Men ska väll snart gå och lägga mig.
i morgon blir det att antaligen åka till Sandviken och bada och sola med mamma innan stallet. Sen stallet så borstar jag av både gnista och chilli. Gnista ska vila och chilli har vila för hans ägare ä borta denna vecka så de ä första gången nu han har helvila från ridning. Och dessutom har ju han fortfarande sår på benet vet inte om de fortfarande ä svullet. Men han hade varit rätt stel. Så båda går och lufsar i hagarna i morgon.
Hoppas där i mot på att bli lite brun i solen i morgon. Enligt min iphone skulle de va strålande sol och 22 grader. Parfeekt :D
 

Stockholm

På väg mot Stockholm nu med båten med Johanna & hennes familj. Idag ska vi gå och shoppa i Stockholm. Kul kuul. I morgon ska vi gå på Grönan. På kvällen kommer min mamma & pappa och hämtar mig så åker jag hem då. Men mer om det i morgon. Ska ha en fantastisk dag i stockholm nu med min fina vän.